DRAMA U SUSJEDSTVU: Duge cijevi i dalje na ulicama, specijalci u potrazi za napadačem...

Nedavno je počinitelj oružjem prijetio i svojoj supruzi, zbog čega mu je i izrečena mjera zabrane pristupa porodici.

  • Regija

  • 30. Jun. 2023  

  • 0

Duge cijevi i dalje su na ulicama Trogira. Specijalci su u potrazi za napadačem koji je jučer oko podneva iz vatrenog oružja teško ranio 32-godišnjaka i zatim pobjegao motociklom. Muškarcu je život bio ugrožen, no iz bolnice kažu da mu se stanje popravilo. Identitet osumnjičenog je poznat, prema neslužbenim informacijama riječ je o bivšem policajcu, koji je i prije privođen zbog obiteljskog nasilja.

Nakon odlaska iz policije, napadač je, kažu krenuo u privatan posao, koji mu je dobro išao, "ali veliki su ga novci uzeli tako da je krenuo s kockanjem i sličnim stvarima". Motiv napada bila je neutemeljena ljubomora, a svađa između napadača i ranjenog traje već skoro godinu dana.

Nedavno je počinitelj oružjem prijetio i svojoj supruzi, zbog čega mu je i izrečena mjera zabrane pristupa porodici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...