PROMJENE NA BH. AERODROMU: Prolongiran početak letova na dvije važne linije...

Letovi će se obavljati ponedjeljkom, sa avionom Embraer E195.

  • Ekonomija

  • 04. Jul. 2023  

  • 0

Letovima sa Međunarodnog Aerodroma Sarajeva za dva regionalna grada – Podgoricu i Tiranu – trebali su krenuti 19. juna i operirati sve do 18. septembra. Ova informacija iz Aerodorma Sarajevo objavljena je sredinom maja.

Kako je tada rečeno, uspostava ovih letova je rezultat zajedničkih aktivnosti Aerodroma Sarajevo sa partnerima iz turističkog sektora i crnogorskog avioprevoznika Air Montenegro.

No, prema najnovijim informacijama, ti letovi su prolonigrani. Krenuti će mnogo kasnije a završiti se mnogo ranije. Broj letova je drastično smanjen, javlja Ljudski.ba.

Air Montenegro je letove prolongirao tako da će oni krenuti tek 31. jula i operirat će samo do 11. septembra.

Letovi će se obavljati ponedjeljkom, sa avionom Embraer E195. Prema dostupnim informacijama obavit će se samo 7 rotacija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...