SLAVNA GLUMICA NE LIČI NA SEBE: Osvanuo zabrinjavajući video, fanovi u nevjerici...

Paparazzi su je snimili kako se bori s ravnotežom prolazeći jednom od ulica, gdje se pritom pridržavala za zid zgrade iz koje je izašla, i to kako ne bi pala s velike visine.

  • Show

  • 04. Jul. 2023  

  • 0

Glumica i zvijezda kultne serije "Melrose Place" Heather Locklear izazvala je veliku zabrinutost i bojazan svojih obožavatelja, nakon što su se pojavile njezine najnovije fotografije snimljene u javnosti.

61-godišnja Heather u posljednje vrijeme privlači veliku pažnju svojom otužnom pojavom, a sada je viđena kako se poprilično čudno ponaša na ulicama Malibua. Paparazzi su je snimili kako se bori s ravnotežom prolazeći jednom od ulica, gdje se pritom pridržavala za zid zgrade iz koje je izašla, i to kako ne bi pala s velike visine.

Prema pisanju Daily Maila tamo ju je navodno dovezao njezin zaručnik Chris Heisser, a u zgradi se zadržala oko sat vremena. Kad je izašla, čekala ga je da se vrati po nju i neko je vrijeme sjedila na vrhu stubišta, gdje je čitala neke bilješke pa počela razgovarati sama sa sobom, pritom izgledajući jako uznemirano.

Pojavio se i video u kojem sjedi na vrhu stepenica i čita, ljutito gestikulira, i pravi čudne izraze lica i upire prstom. U jednom trenutku se vidi kako ljutito pokazuje na nešto što je zapisano u bilježnici koju je imala sa sobom, prije nego što ju je pospremila u u torbicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...