TARIK JU JE U ČUDU GLEDAO: Takmičarka u "Milijunašu" nije znala odgovor na pitanje iz geografije, odustala je i kući odnijela...

U novoj emisiji samostalno je odgovorila na 10. pitanje kojim se prelazi drugi prag

  • Show

  • 26. Apr. 2024  

  • 0

Umirovljenica iz Zagreba, Marina Maslovara, otvorila je novi "Milijunaš" s osvojenih 2.500 eura iz prethodne i džokerom „pitaj publiku” na raspolaganju.

Dva džokera iskoristila je u prošloj emisiji. Pomoć „pola-pola” zatrebala je na šestom pitanju koje je glasilo „Tko je čudo od Vlaja i Homer Kamena?” dok je džokera "zovi" iskoristila na 9. pitanju jer nije bila sigurna ko je izjavio da ima dvije velike ljubavi, fiziku i pustinjski krajolik.

U novoj emisiji samostalno je odgovorila na 10. pitanje kojim se prelazi drugi prag, a džoker „pitaj publiku” iskoristila je na 11. pitanju u kojem se tražila posljednja rečenica filma „Iskupljenje u Shawshanku".

Marina je vjerovala publici koja je 51 % glasova dala odgovoru pod D, Nadam se i osvojila lijepih 10.000 eura.

Marina je otvorila 12. pitanje za 18.000 eura koje je glasilo „Na kojem su otoku vulkani Terror i Erebus nazvani po slavnim brodovima?”.

Marina Maslovara, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT

Odgovor na geografsko pitanje nije znala, odlučila je odustati i zadržati osvojenih 10.000 eura!

Srećom, jer tražen odgovor nije bio pod C, Melvilleovom otoku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...