IZBOR STRANAČKOG RUKOVODSTVA: Nihad Uk novi predsjednik Glavnog odbora Naše stranke

Na sjednici je birano rukovodstvo Glavnog odbora Naše stranke.

  • Politika

  • 08. Jul. 2023  08. Jul. 2023

  • 2

Premijer Kantona Sarajevo i doskorašnji generalni sekretar Naše stranke Nihad Uk izabran je danas za predsjednika Glavnog odbora te stranke, na prvoj sjednici GO Naše stranke održanoj danas u Sarajevu, prvoj nakon Kongresa, prenosi Fena.

Na sjednici je birano rukovodstvo Glavnog odbora Naše stranke.

Potpredsjednice su Amra Nadarević-Vodenčarević i Anesa Karaselimović, a potpredsjednik je Dževdet Huskić. Glavni odbor je najvažniji organ Naše stranke između dva Kongresa.

Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Miomirka Melank, zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, a za predsjednika Etičke komisije Lorenzo Ahmetović, saopćeno je iz Naše stranke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...