EUFORIJA U MUNCHENU: Bayern povećao ponudu za jednog od najboljih nogometaša svijeta, čeka se odgovor…

Njemački prvak je ovoga ljeta doveo Konrada Laimera iz RB Leipziga i Raphaela Guerreira iz Borussije Dortmund bez odštete.

  • Sport

  • 10. Jul. 2023  

  • 0

Njemački nogometni velikan Bayern povećao je ponudu za napadača Tottenhama Harryja Kanea, pišu britanski mediji.

Bavarci su za kapitena reprezentacije Engleske koji će koncem ovoga mjeseca proslaviti 30-ti rođendan ponudili 80 miliona eura i bonuse.

Spursi su prošli mjesec odbili Bayernovu početnu ponudu od 70 miliona eura, smatrajući je preniskom za igrača kojeg cijene na najmanje 100 miliona eura.

Mediji nagađaju kako će predsjednik londonskog kluba Daniel Levy, kojeg smatraju najtežim pregovaračem u engleskom nogometu, ostati čvrst u svojoj želji da dobije "stotku".

Kane je za Tottenham u 435 utakmica postigao rekordnih 280 golova. Rekorder je i reprezentacije Engleske sa 58 golova u 84 utakmice.

Njemački prvak je ovoga ljeta doveo Konrada Laimera iz RB Leipziga i Raphaela Guerreira iz Borussije Dortmund bez odštete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...