„JE LI ISTINA DA SI NEDAVNO BIO KOMUNIST I NEVJERNIK…“: Društvene mreže gore nakon istupa Dragana Čovića, redaju se komentari…

Nakon Čovićeve poruke uslijedile se brojne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Vijesti

  • 10. Jul. 2023  

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je lider HDZ-a BiH Dragan Čović objavio fotografije i poruku sa bosanskohercegovačke planine.

Nakon Čovićeve poruke uslijedile se brojne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, lider HDZ-a BiH objavio je dvije fotografije na Twitteru, uz kratki komentar:

-Sveto misno slavlje u maloj kapelici na Vilinkosi, jednom od prelijepih vrhova planine Čabulje. Danas smo na uzvisini od 1373m u kapelici posvećenoj Bogu Ocu tradicionalno sudjelovali na blagoslovu polja, poručio je Čović, nekadašnji Jugoslaven i ateist koji se potpisivao ćirilicom, a danas veliki Hrvat i katolik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...