VANREDNO, U ISTOČNOM SARAJEVU: Milorad Dodik se obraća javnosti -"Vrijeme ultimatuma je iza nas..."

iz Kabineta predsjednika RS-a stiže burna reakcija.

  • Vijesti

  • 12. Jul. 2023  

  • 5

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik će u 11 sati, u sjedištu Vlade RS-a u Istočnom Sarajevu, održati konferenciju za novinare.

-Vrijeme ultimatuma je iza nas, a predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik neće podleći nikakvim pritiscima i prijetnjama, nastaviće da štiti interese Republike Srpske i svih njenih građana, njenu imovinu i teritoriju, saopćeno je iz Kabineta predsjednika RS-a.

-Zapanjujuća je drskost poziv evropske parlamentarke Tineke Strik OHR-u da legitimno izabranom predsjedniku Republike Srpske da "kratkoročni ultimatum za povlačenje njegovih najnovijih poteza, i da ga smijeni s funkcije u slučaju nepoštovanja, saopćeno je iz Kabineta predsjednika RS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...