ZVIZDIĆ U RAZGOVORU S DELEGACIJOM KRALJEVINE SAUDIJSKE ARABIJE: Intenzivno raditi na poboljšanju saradnje dviju država na svim poljima

Zvizdić je izrazio zahvalnost što Kraljevina Saudijske Arabije uvijek, 11. jula na godišnjicu obilježavanja genocida u Srebrenici, ima svoju delegaciju.

  • Vijesti

  • 12. Jul. 2023  12. Jul. 2023

  • 0

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić sastao se s delegacijom Savjetodavne skupštine Kraljevine Saudijske Arabije koju je predvodio Khalid bin Muhammad Al-Buwardi.

Upoznao ih je s aktuelnom ekonomskom i političkom situacijom, kao i o glavnim vanjskopolitičkim prioritetima BiH.

Složili su se da su bilateralni odnosi između dvije države izuzetno dobri i prijateljski. Istaknuli su značaj unapređenja parlamentarne saradnje.

Saglasili su se da u narednom periodu treba nastaviti intenzivno raditi na poboljšanju saradnje dviju država na svim poljima, a posebno u oblastima privrede, poljoprivrede, industrije, kulture, obrazovanja, turizma itd.

Zvizdić je izrazio zahvalnost što Kraljevina Saudijske Arabije uvijek, 11. jula na godišnjicu obilježavanja genocida u Srebrenici, ima svoju delegaciju i što je dat obavezujući nalog da se taj dan prikladno obilježava u cijeloj državi - saopćeno je iz Zvizdićevog Kabineta, navode iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...