NAKON ZATVORA U BOLNICU: Harvey Weinstein hitno hospitalizovan

"Pregledali su ga i poslali u bolnicu Bellevue. Čini se da mu treba mnogo pomoći, fizičke", izjavio je advokat, prenosi Daily Mail.

  • Show

  • 27. Apr. 2024  

  • 0

Harvey Weinstein hospitalizovan je nakon što je vraćen u zatvor na ostrvu Rikers poslije šokantnog poništavanja presude za silovanje.

Njegov advokat rekao je da je nekadašnji filmski mogul hospitalizovan zbog niza testova nakon povratka u New York.

Advokat Arthur rekao je da je Weinstein prebačen u bolnicu na Manhattanu nakon što je u petak, 12. aprila, vraćen u zatvor.

"Pregledali su ga i poslali u bolnicu Bellevue. Čini se da mu treba mnogo pomoći, fizičke", izjavio je advokat, prenosi Daily Mail.

"On ima mnogo problema. Dobija sve vrste testova. On je pomalo nalik na olupinu voza po zdravlju."

Podsjetimo, posljednje dvije godine proveo je u zatvoru u Kaliforniji, a sada je vraćen u njujorški zatvorski sistem, prenosi AP.

Producent će biti smješten u popravnoj ustanovi Mohawk, saopštili su zvaničnici zatvora.

Osuđeni producent je u New York vraćen 5. aprila, a boraviće u ustanovi srednjeg nivoa obezbjeđenja, poslije revizije programa koji su mu potrebni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...