SJEĆATE LI SE IZETOVE ŠEFIKE IZ SERIJE "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN": Sarajevska glumica danas izgleda neprepoznatljivo...

Utjelovila je lik Šefike u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a evo kako izgleda danas.

  • Estrada

  • 14. Jul. 2023  

  • 2

Bosanskohercegovačka glumica Jasna Žalica (55) u više od 30 godina karijere ostvarila je niz zapaženih uloga, no domaćoj javnosti najpoznatija je kao Šefika iz humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan".

Iako je u jednom trenutnu napustila seriju, Jasna se kasnije ipak odlučila vratiti.

Jasna se u seriju vratila i s novim imidžem. Svoju dugačku crnu kosu, zamijenila je kraćom i plavom, a zanimljivo je da privatno njeguje posve drugačiji stil od ijednog koji smo vidjeli u seriji i ima kratku, tamnu kosu.

altFoto: AFP


Inače, Jasna je poznata i po ulogama u filmovima "Gori vatra", "Kod amidže Idriza", "Takva su pravila" i mnogim drugima.

Jedna je od najzaposlenijih bosanskohercegovačkih glumica, a osim što snima serije, filmove i glumi u kazalištu, redovna je profesorica na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, gdje predaje predmet Pokret.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...