OVO SE RIJETKO VIĐA: Ludnica na Grbavici u 91. minuti snimljena iz drugog ugla...

Revanš se igra za sedam dana u glavnom gradu Azerbejdžana Bakuu.

  • Sport

  • 14. Jul. 2023  

  • 0

Nogometaši sarajevskog Željezničara remizirali su sa Dinamom iz Minska u prvom pretkolu Konferencijske lige rezultatom 2:2.

Nakon što su gosti vodili sa 0:2, Plavi su se preko Dženana Haračića vratili u finišu susreta i izborili remi.

Dinamo je vodio golovima Bakhara i Morozova, ali je u posljednjim minutama utakmice viđen nevjerovatan povratak domaćih. Haračić je vodstvo Dinama smanjio u 85. minuti na asistenciju Krpića.

Nakon drugog gola Haračića, u 91. minuti, uslijedilo je veliko slavlje ispunjene Grbavice. Snimak sa društvenih mreža najbolje pokazuje atmosferu na tribinama nakon drugog gola.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli FK Željezničar (@fkzeljeznicar)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...