VAŽNO UPOZORENJE: Nova oluja stiže u Bosnu i Hercegovinu, očekuje se jače..

Kiša praćena pljuskovima i grmljavinom u večernjim satima izazvala je probleme i u glavnom gradu BiH.

  • Vijesti

  • 22. Jul. 2023  22. Jul. 2023

  • 0

Danas se u jutarnjim satima u sjevernim, sjeveroistočnim i centralnim područjima Bosne očekuje jače grmljavinsko nevrijeme praćeno intenzivnijim padavinama, jakim udarima vjetra, lokalno i gradom. 

U ostatku zemlje sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost. 

Poslijepodne širom Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. 

Podsjetimo, olujno nevrijeme i u petak je pogodilo region. Nakon Slovenije i Hrvatske, u večernjim satima jaka kiša i vjetar praćen grmljavinom stigli su u Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Prema posljednjim informacijama, pričinjena je materijalna šteta.

Kiša i olujni vjetar izazvala je probleme širom regije, Bosne i Hercegovine te i Sarajeva. Kiša praćena pljuskovima i grmljavinom u večernjim satima izazvala je probleme i u glavnom gradu BiH.

Nakon nezapamćenog nevremena, Ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine sinoć je posjetio Vukosavlje i povratnička naselja.

Protivgradna preventiva RS-a ispalila je jučer 237 raketa na području 15 lokalnih zajednica, najvećim dijelom na sjeverozapadnom području BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...