HIT NA INTERNETU: Vlasnica nije povela psa na godišnji odmor, uslijedila je osveta...

Njegova vlasnica je rekla da će ubuduće tražiti apartmane u kojima su dozvoljeni ljubimci.

  • Šareni svijet

  • 25. Jul. 2023  25. Jul. 2023

  • 0

Video koja prikazuje osvetu jednog psa postala je pravi hit na TikToku. Korisnica @lchevy6 je u videu otkrila da su ona i njena porodica ostavili svog psa Otta kod kuće prije nego što su otišli na odmor, a s njim je sedam dana provela dadilja.

Iako je Ottu bilo drago što je stekao novog prijatelja, i dalje je bio ljut na svoju porodicu jer ga nisu poveli sa sobom. Kako bi se osvetio, uništio je nekoliko parova cipela svoje vlasnice prije nego što ih je dadilja uspjela staviti na ormar. Njegova vlasnica je rekla da će ubuduće tražiti apartmane u kojima su dozvoljeni ljubimci.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...