VAU, I BOJA I MATERIJAL: Severina u haljini koja podiže samopouzdanje na koncertu u Budvi (FOTO)

Žuta je jedna od najefektnijih postojećih boja

  • Žena

  • 25. Jul. 2023  

  • 0

Ljeto je razdoblje godine u kojem pjevači tradicionalno najviše rade. Svirka za svirkom, iz grada u grad. Koncerte održava i Severina, kojoj, kao jednoj od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regiji, nikad ne nedostaje posla.

Pjevačica na Instagramu redovito objavljuje fotografije i snimke sa svojih nastupa pa je tako objavila i galeriju nastalu tokom koncerta u Budvi. Odradila ga je u lijepoj odjevnoj kombinaciji koja se svidjela njezinim pratiteljima.

"Haljina stvorena za ženu. Vauuu i boja i materijal", napisala je jedna obožavateljica i pohvalila Severinin novi modni odabir. Pjevačica je za koncert odjenula haljinu midi kroja koja vizualno podsjeća na wrap modele i dodatno naglašava struk. Odabrala je model u lijepoj nijansi žute boje koja joj savršeno pristaje.

Žuta je jedna od najefektnijih postojećih boja. Od jarke zlatnožute ili pak zagasite senf žute do takozvane kanarinac i oker žute, nema nijanse koju nismo vidjeli u kolekcijama poznatih dizajnera, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...