OVO JE NAPADAČ NA NEBOJŠU VUKANOVIĆA: Brat visokog funkcionera SNSD-a prilikom hapšenja imao je...

Ipak, zahvaljujući uticajnom bratu, zaštiti vladajuće stranke i korumpiranom pravosuđu, do sada se uvijek provlačio sa novčanim kaznama i bez posljedica nastavio sa starim navikama, zaključio je Vukanović.

  • Mini market

  • 26. Jul. 2023  26. Jul. 2023

  • 1

Pripadnici Policijske uprave Foča su reagovali brzo i postupili veoma korektno, lišili su slobode Kikija Pavlovića, nakon napada koji se dogodio u restoranu Brioni kod Foče, javlja zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

alt

U Saopštenju se navodi da je Pavlović prilikom hapšenja imao 2,53 promila alkohola u krvi, te je zadržsn tokom noći na otrežnjenju u policiji. Njemu je uručen i prekršajni nalog, koji će morati da plati ukoliko ne zatraži sudsko odlučivanje.

alt

-Kiki Pavlović je istaknuti aktivista i funkcioner SNSD-a u Foči i rođeni brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, prethodno Nacionalnog parka Sutjeska, čiji radnici mjesecima ne primaju plate, a upravo su kritike na račun direktora Pavlovića bile razlog napada, koji je ponovljen u više navrata, ali sam ćutao do fizičkog sukoba na Brionima, otkrio je Vukanović.

alt

alt

Napadač je sklon incidentima, a prošle godine je u alkoholisanom stanju izazvao sabraćajnu nesreću na Tjentištu i udario motociklistu, koji je srećom preživio udes sa teškim povredama.

Ipak, zahvaljujući uticajnom bratu, zaštiti vladajuće stranke i korumpiranom pravosuđu, do sada se uvijek provlačio sa novčanim kaznama i bez posljedica nastavio sa starim navikama, zaključio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...