NATAŠA KANDIĆ, OTVORENO: „Najbolje da ministar Vučević nastavi rad u kabinetu Milorada Dodika…“

Ko zna šta nam se sprema, sa ovakim političarima, poručila je Nataša Kandić.

  • Društvo

  • 04. Avg. 2023  

  • 1

Nataša Kandić, jedna od osnivačica Fonda za humanitarno pravo, komentirala je istup srbijanskog ministra odbrane Miloša Vučevića na sastanku u Banjoj Luci.

"Ova dva dana će biti u duhu srpsko-srpskog dijaloga, po sporazumu o krvnom srodstvu, istom jeziku, kulturi, vjeri", poručio je ministar odbrane Srbije Miloš Vučević, nakon čega se oglasila Nataša Kandić.

„Najbolje da ministar Vučević nastavi u kabinetu Dodika, iste su kulture i vjere, i daleko od žrtava“, poručila je Kandić na društvenim mrežama.

Vučević je kazao i da je „Oluja“ tragičan događaj, ali veliki u smislu nacionalnog jedinstva.

- On to kaže da je dobro što se „Oluja“ dogodila jer su Srbi ostvarili nacionalno jedinstvo. Ko zna šta nam se sprema, sa ovakim političarima, poručila je Nataša Kandić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...