„OD ČEGA SE KOČE VILICE DODIKOVM SAVJETNIKU…“: Brutalan okršaj na društvenim mrežama, Tegeltija raspalio po Vukanoviću, ovaj mu odmah uzvratio…

Tegeltija je Vukanovića nazvao "skakavcem" i "bolesnikom" nakon što je ovaj komentirao njegovo čudno ponašanje u svečanoj loži na utakmici u Banjoj Luci.

  • Mini market

  • 08. Avg. 2023  

  • 5

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon okršaja Dodikovog savjetnika Milana Tegeltije i zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojše Vukanovića.

Tegeltija je Vukanovića nazvao "skakavcem" i "bolesnikom" nakon što je ovaj komentirao njegovo čudno ponašanje u svečanoj loži na utakmici u Banjoj Luci.

alt

-Svega sam se u životu čuo i nagledao, dosta sam išao i gledao Crvenu zvezdu i reprezentaciju (Srbije, op. "SB") u Beogradu i na gostovanjima, ali da se nekom navijaču koče i krive vilice od uzbuđenja na utakmici, e to stvarno nisam nikada ni čuo ni vidio. Svako ima pravo na neki alibi, ali smiješne lovačke priče More Tegeltije će ući u anale, uzvratio je Vukanović.

alt

-Tek poslije tri dana savjetnik Milorada Dodika i predsjednik Fudbalskog kluba Borac Milan Mito Tegeltija, bivši prvi čovjek Visokog sudskog i tužilačkog savjeta sklonjen nakon afere „Potkivanje“, smislio je šta će odgovoriti za krajnje neobično ponašanje, kočenje vilice i snažno znojenje, nastavio je Vukanović.

-Očito da je snimak uznemirio Tegeltiju, pa je je umjesto odgovora na pitanje i urađenog testa na narkotike u ozbiljnoj zdravstvenoj ustanovi počeo da vrijeđa, što je dobar trag da je pogođen u metu.

alt

 

Umjesto odgovora na pitanje što je Tegeltija nervozan dovoljno je pročitati kako se ponašaju ovisnici kad pretjeraju sa korištenjem pojedinih narkotika pa shvatiti u kom grmu leži zec, zaključio je Vukanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...