DA SRCE PUKNE; OVO SU POSLJEDNJE RIJEČI UBIJENE ŽENE: Čim ih je izgovorila bodibilder joj je pucao u glavu uživo na Instagramu (FOTO)

Kako se navodi, nesrećna žena i prije samog ubistva bila je uplašena za svoj i djevojčicin život.

  • Hronika

  • 11. Avg. 2023  

  • 2

Gradačac je zavijen u crno, nakon što je Nermin Sulejmanović izvršio stravično trostruko ubistvo i ranio još tri osobe.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je poruka sa posljednjim riječima nesretno stradale žene.

Kako se navodi, ona je i prije samog ubistva bila uplašena za svoj i djevojčicin život.

"Posljednje riječi nesrećne žene, na njegov upit zašto ga je prijavila policiji, bile su: 'Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dijete'", navedeno je u objavi.

Inače, Sulejmanović je svirepo ubistvo svoje supruge snimao na Instagramu, nakon čega je dobio mnogobrojne pratioce.

"Monstruma iz Gradačca je pratilo 11 hiljada ljudi, a od trenutka ubistva je dobio još tri hiljade pratitelja. Video ubistva (najmučniji koji sam ikada vidjela) je lajkovalo oko 500 ljudi. Mi smo kao društvo bolesni".

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...