OGLASILA SE PORODICA: Poznato šta će biti sa bebom pred kojom je Nermin ubio njenu majku u Gradačcu

Nizamina majka je pala u krevet i nije sposobna ni sa kim da komunicira, kao ni sestra ubijene žene

  • Hronika

  • 12. Avg. 2023  

  • 0

Devetomjesečna djevojčica koja je prisustvovala ubistvu majke, koju je usmrtio Nermin Sulejmanović, hospitalizovana je u UKC Tuzla na Odjeljenju pedijatrije jer je pronađena u lokvi krvi.

"Mi ćemo da usvojimo djevojčicu, njena tetka i ja. Djevojčica je dobro i to je trenutno najvažnije", kazao je mlađi muškarac koji se jedva držao pribran, piše Republika.

Nizamina majka je pala u krevet i nije sposobna ni sa kim da komunicira, kao ni sestra ubijene žene.

U jednom momentu sestra je izašla ispred kuće da bi se dogovorila sa suprugom oko procedure preuzimanja Nizaminog tijela sa obdukcije, oko organizacije sahrane i svega što treba obaviti u ovoj situaciji. Plakala je i držala se za glavu.

Zet ubijene Nizame kazao je da niko od porodice Hećimović trenutno nije spreman da govori za medije jer im je teško.

"Nije smjela da ga ostavi jer je bio opasan kriminalac. Trpila ga je dok nije postalo nepodnošljivo. Imala je plan da pobjegne u inostranstvo sa kćerkom, ali nije nalazila način", kazao je dobroupućeni izvo

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...