JELENA TRIVIĆ NAKON UKAZA KOJEG JE LIČNO DODIK POTPISAO: "Počela je hajka na neistomišljenike, neće me zaustaviti"

Dodaje da oni koji su pogazili sve institucije, zarobili ih i podveli pod lične, sitnosopstveničke interese, pokušavaju ugušiti svaki vid slobode.

  • Politika

  • 18. Avg. 2023  

  • 0

"Počela je hajka na neistomišljenike. Potpisan je ukaz o proglašenju Krivičnog zakonika (kriminalizacija javne riječi)", napisala je ovo na svojoj stranici Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, javlja BN televizija.

"Po ko zna koji put ponoviću da ovaj zakon neće ni mene, ni bilo koga kome su istina, sloboda i Otadžbina na srcu, spriječiti da iznosimo istinu o svim krimalnim i koruptivnim radnjama režima", istakla je Trivić.

Dodaje da oni koji su pogazili sve institucije, zarobili ih i podveli pod lične, sitnosopstveničke interese, pokušavaju ugušiti svaki vid slobode.

Naglašava da režim treba da zna da postoje ljudi spremni da u ovoj borbi ne odustanu po cijenu vlastite slobode.

„Ovo više nije politička borba, ovo je borba za budućnost Republike Srpske. Spremite se na još žešći otpor, mi odustati nećemo, a vama je očigledno dogorjelo dok potežete za ovakvim suludim zakonima“, zaključuje Trivićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...