SRCE PUCA OD TUGE: Sinovi poginulog Emira Šuvalića iz Živinica, su posljednji put dodirnuli tabut svog oca

Radio je u jednoj od živiničkih firmi na dostavi građevinskog materijala, piše Hayat.

  • Hronika

  • 19. Avg. 2023  

  • 0

Nesretnim slučajem prilikom istovara u blizini Đurđevika, poginuo je Emir Šuvalić. Radio je u jednoj od živiničkih firmi na dostavi građevinskog materijala, piše Hayat.

Od njega su se oprostile i kolege potresnim riječima koje prenosimo u cijelosti:

"Dok ispraćamo kolegu Emira Suvalića na bolji svijet, koji je nesretnim slučajem prilikom istovara nastradao, postavljam sebi pitanje, kome se dokazujemo, koliko sebe dajemo, da li je sve vrijedno toga? Bolna pitanja, našeg zanimanja, još bolniji odgovori. Ova dva jetima, Emirovi sinovi su zakočili moj život, moje razmišljanje, svaku moju namjeru i predstavu.

Ne mogu… jednostavno ne mogu! Ne mogu da izbacim ovu sliku iz glave. Ljudi, sve se sustiže u životu, sve je nadoknadljivo, ali vrijeme sa ove dvije ruže nije!

alt

Emir Šuvalić

Ovu djecu treba izvesti na salamet, treba u ovim danima tuge i bola obići, poklon im, bilo kakav spremiti. Osjećam tu dužnost, pa i ako je potrebno, bilo kakvu pomoć pružiti makar i ovu stranicu prodao.

Molio bih uže članove porodice da nam se jave, jer zaista, naša namjera bi bila, ako sve kolege se slože da ovoj djeci prikupimo određena sredstva, poklone i nešto, što će ih djelimično obradovati.

Svjestan sam da je Emir nezamjenjiv, kao otac, kolega i drug… Najbolnija fotografija u historiji ove stranice. A kolege bi zamolio da ukoliko imaju volju ove mališane barem pomilovati poklonima neka se jave, naravno uz odobrenje porodice.

Preispitajmo se, da li poklanjamo im dovoljno vremena u našim životima", poručeno je sa Facebook stranice ‘Teretnjaci’.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...