VRIJEME PAKLENIH VOZAČA: Pogledajte kako mostarski "žestoki momak" divlja na cesti "u prisustvu policije", sve snima i objavljuje (VIDEO)

Postavljanjem na Instargram snimaka svoje egzibicionističke vožnje, kao da je želio poslati poruku koliko "benda" zakone i koliko ih se plaši... 

  • Mini market

  • 20. Avg. 2023  20. Avg. 2023

  • 4

Mostarac Dženan Dženo Demirović spada među one lokalne "heroje" medijskih crnih hronika za koje se uobičajeno govori da "žive i rade u nedostatku dokaza". U proteklih 15-ak godina hapšen je u više navrata pod sumnjom za trgovinu narkoticima, reket i otmicu, na njega je pucano i teško je ranjavan, ali je po pravilu brzo izlazio iz pritvora i prolazio bez ozbiljnijih pravosudnih posljedica.

Dženo Demirović je vrlo aktivan i na društvenim mrežama, pa se ovih dana pohvalio najnovijim podvigom kojim mu je pošao za rukom, odnosno volanom: na magistralnom putu Jablanica-Mostar u "bijesnom" automobilu vozio je brzinom od 170 kilometara na sat. Među automobilima koje je zaobilazio u furioznoj, potencijalno smrtonosnoj, vožnji nalazi se i jedno policijsko vozilo, koje kao da stoji u mjestu dok pored njega "fura" najnoviji "Mercedes" S klase kojeg je vozio Demirović. Prema tvrdnjama Mostaraca "bijesni" automobil je vlasništvo jednog poznatog hercegovačkog ugostitelja.   

Postavljanjem na Instargram snimaka svoje egzibicionističke vožnje, Dženo Demirović kao da je želio poslati poruku koliko "benda" zakone i koliko ih se plaši... 

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...