OSMIJEH I NA LICU STRICA: Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević u posjeti Sarajevu, dočekao ga je...

Predsjednik Čiča je govorio o glavnoj misiji Napretka, stipendiranju, ali i o obnovljenim i novoosnovanim podružnicama Društva, te ciljevima koje Društvo u budućnosti ima.

  • Društvo

  • 21. Avg. 2023  

  • 0

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, uz mons. Ivu Tomaševića i zastupnika u Skupštini Grada Zagreba Gordana Bosanca, tokom svoje dvodnevne posjete glavnom gradu Bosne i Hercegovine, posjetio je u subotu Središnju upravu Hrvatskog kulturnog društva u Sarajevu.

Gradonačelnika je u Središnjici Društva srdačno dočekao predsjednik Napretka Nikola Čiča.

Na sastanku je bilo riječi o djelovanju Napretka i njegovih podružnica s posebnim osvrtom na rad i djelovanje podružnice u Zagrebu, kao i o budućim projektima koje Napredak ima i želi realizirati, kako na području Bosne i Hercegovine, tako i u Hrvatskoj, ali i diljem Europe i svijeta.

Predsjednik Čiča je govorio o glavnoj misiji Napretka, stipendiranju, ali i o obnovljenim i novoosnovanim podružnicama Društva, te ciljevima koje Društvo u budućnosti ima.

Gradonačelnik Tomašević je izrazio otvorenost ka suradnji s Napretkom pri realiziranju projekata, te je pozvao predsjednika Nikolu Čiču u službeni posjet Gradu Zagrebu i njegovom uredu, saopćeno je iz HKD Napredak. 

Inače, mons. Ivo Tomašević stric je Tomislavu Tomaševiću, čiji je otac rodom iz Orašja.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...