DRAMATIČNO U MOSKVI: Novi napad dronovima na glavni grad Rusije, odjeknule eksplozije, oštećene zgrade, otkazani letovi…

Eksploziju su čuli i stanovnici moskovske četvrti Strogino, piše "Astra". Nakon eksplozije na nebu se vidi dim.

  • Evropa

  • 22. Avg. 2023  22. Avg. 2023

  • 0

Glavni grad Ruske Federacije ponovno je napadnut bespilotnim letjelicama u noći 22. augusta, u gradu Krasnogorsku, Moskovska oblast, oštećena je visoka zgrada i automobili.

Kako javlja ruski Telegram kanal "Astra", u Krasnogorsku su nakon eksplozije izbijeni prozori na kućama i oštećeni su automobili. Na asfaltu jednog od dvorišta leže olupine vjerovatno bespilotne letjelice.

Kanal "Shot" tvrdi da je dron oboren iznad Krasnohorska u blizini zgrade vlade Moskovske oblasti. Eksploziju su čuli i stanovnici moskovske četvrti Strogino, piše "Astra". Nakon eksplozije na nebu se vidi dim.

Kako javlja ruska RIA Novosti, na 25-spratnici u Krasnogorsku oštećeni su fasada i prozori, a oštećeni su i automobili parkirani pored zgrade. Sve glavne zračne luke zatvorene su za odlaske i dolaske, piše "TASS" pozivajući se na službe zrakoplovstva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...