PRVA POSJETA ČLANOVA PREDSJEDNIŠTVA OD POČETKA RATA: Bećirović i Komšić u posjeti Ukrajini

Bosna i Hercegovina na ovaj način iskazuje podršku Ukrajini.

  • Vijesti

  • 22. Avg. 2023  22. Avg. 2023

  • 15

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović boravi u službenoj posjeti Ukrajini. On će se u glavnom gradu Ukrajine sastati sa tamošnjim zvaničnicima, a prisustvovat će i međunarodnoj konferenciji Krimska platforma koja se održava 23. augusta, navedeno je na Facebook stranici Denisa Bećirovića. 

Zajedno s Bećirovićem u posjeti je i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić

Ovo je prvi put da neko od članova Predsjedništva BiH posjeti Ukrajinu od početka rata. 

Podsjetimo, Ukrajina se već godinu i po brani od ruske agresije, a u međuvremenu je ta zemlja uspjela osloboditi veliki dio teritorija i napraviti velike pomake na terenu. Bosna i Hercegovina na ovaj način iskazuje podršku Ukrajini. 

Član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović boravi u službenoj posjeti Ukrajini. On će se kako saznajemo u glavnom...

Objavljuje Dr. Denis BećirovićPonedjeljak, 21. kolovoza 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...