DRAG GOST CRNOGORSKE PUBLIKE: Božo Vrećo večeras ima koncert na Ljetnoj pozornici na Cetinju (FOTO)

Na svom instagram profilu otkrio je kako se s ushićenjem pakuje i čeka koncert.

  • Estrada

  • 25. Avg. 2023  

  • 1

Božo Vrećo, drag gost crnogorske publike, nakon Herceg Novog i magične večeri na Kanli kuli, svoju čaroliju donosi na Cetinje. Princ sevdaha dolazi s velikim emocijama u našu prijestonicu i otvara Pandorinu kutiju emocija i sevdalinki Cetinjanima, navodi Antena M.

U okviru prve nedjelje kulturno-zabavnog programa, koji Prijestonica Cetinje i Centar za kulturu poklanjaju svom gradu, koncert Vreće na Ljetnjoj pozornici na programu je večeras.

Na svom instagram profilu otkrio je kako se s ushićenjem pakuje i čeka koncert na Cetinju, gdje je, kako je napisao, "njegove majčice djelić srca". Takođe je obišao znamenitosti Cetinja i uživao u pogledu s Mauzoleja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...