"NISAM TAJKUN, VEĆ SAM BEZ POSLA": Fikro Bos negirao optužbe banjalučkih režimskih medija da je provocirao Dodika na Garavicama kod Bihaća (VIDEO)

Naime, Dodik je ponovo iznio uvrede na račun Bošnjaka i Bosne i Hercegovine i falsifikovao je historiju i Drugi svjetski rat.

  • Društvo

  • 02. Sep. 2023  

  • 2

Fikro Boss, koji je danas na komemoraciji stradalim Srbima u Drugom svjetskom ratu na Garavicama kod Bihaća snimao Milorada Dodika.

Naime, Dodik je ponovo iznio uvrede na račun Bošnjaka i Bosne i Hercegovine i falsifikovao je historiju i Drugi svjetski rat.

Fikro Boss se oglasio preko društvene mreže Facebook i u video klipu demantovao napade Dodikovih režimskih medija da je upravo on pokušao izazvati incidente, te da su navodno njegovi simpatizeri pozivali na ubistvo Dodika.

Poručio je da ništa od navedenog nije istina.

"Ljudi, vjerujete li svojim očima ili tuđim. Ja nisam sarajevski, ja sam bihaćki i nisam tajkun, već sam bez posla. I to ste slagali. Ovo kažu srpski mediji za mene. Je li iko od vas što sam prenosio uživo čuo i jednu riječ da sam ja tokom cijelog snimanja izgovorio. Jednu riječ je li iko čuo da sam povikivao ili se svešteniku unosio u lice. Što baš ja kad je tu bilo jos 50 kamera iz RS. Da niste gledali povjerovali bi", objavio je na Facebooku Fikro Boss.

Inače, tokom današnjeg lajva sa Garavica, na profilu Fikre Bosa uslijedila je lavina komentara u kojima su njegovi pratioci i “fanovi” pozivali na ubistvo predsjednika Srpske Milorada Dodika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...