POJAVILE SE NOVE INFORMACIJE: Poznat razlog zbog kojeg Ahmedhodžić nije došao na okupljanje Zmajeva

U bh. medijima danas se pojavila informacija kako je Ahmedhodžić odbio igrati za nacionalni tim iz ličnih razloga.

  • Sport

  • 06. Sep. 2023  

  • 0

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno će biti lišena usluga defanzivca Anela Ahmehodžića u mečevima protiv Lihtenštajna i Islanda.

U bh. medijima danas se pojavila informacija kako je Ahmedhodžić odbio igrati za nacionalni tim iz ličnih razloga.

Međutim, prema informacijama do kojih je došao N1, Anel Ahmedhodžić je povrijeđen i ima povredu zadnje lože.

Posljednje mečeve igrao je pod lijekovima, a nakon dodatnih pretraga koje je napravio u Londonu, najvjerovatnije će propustit i naredni meč Sheffield Uniteda protiv ekipe Tottenhama, jer mu je potrebno duže mirovanje zbog istegnuća zadnje lože.

Također, isti izvor piše da je Ahmedhodžić navodno kupio i kartu za dolazak u Bosnu i Hercegovinu nakon čega bi se priključio saigračima, ali je nakon dodatnih pretraga dolazak otkazan.

Kako piše N1, Ahmedhodžićev klub obavijestio je FSBiH o naknadno utvrđenoj povredi i dostavio informaciju u čelnu kuću bh. fudbala.

Danas je Siniša Mrkobrada, trener golmana u stručnom štabu bh. tima, kazao kako su "svi zatečeni situacijom sa Ahmedhodžićem", te da će tokom dana "neko ko je kompetentan objasniti šta se dešava". FSBiH se još nije oglasio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...