NIJE SE MOGAO SUZDRŽATI: Reprezentativac Bosne i Hercegovine odgovorio legendarnim engleskim nogometašima...

Neki smatraju da je Anel napravio faul, a neki da je fauliran.

  • Sport

  • 22. Jan. 2024  

  • 0

Jučer smo gledali sjajan meč engleskog Prmeiershipa između Sheffield Uniteda i West Hama. Na kraju je meč završen 2:2 uz dva crvena kartona.

Gosti su dva puta vodili, golove su postizali Cornet i Ward-Prowse. Za domaće su strijelci za poravnanja bili Diaz i McBurnie.

Anel Ahmedhodžić je odigrao cijeli meč, a u jednoj od emisija nakon meča legendarni Rio Ferdinand i Joe Cole su govorili o jednoj situaciju u kojoj se našao bh. defanzivac.

Zanimljiva situacija viđena je pred golom Sheffielda. Ahmedhodžić je bio u duelu sa Bowenom. Neki smatraju da je Anel napravio faul, a neki da je fauliran.

Rio Ferdinand i Joe Cole smatraju da je Bowen fauliran, a na to je odgovorio Ahmedhodžiću.

“Jasno pristrasno. Možete vidjeti na fotografijama koje nisu editovane da sam povučen dole i da gubim loptu iz vida. Očito je sve namješteno kao da je penal za West Ham”, napisao je Ahmedhodžić.

Ahmedhodžić je odigrao 15. meč ove sezone. Sheffield United je posljednji na tabeli sa deset bodova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...