VREMENSKA PROGNOZA: I sutra sunčano vrijeme u BiH, temperatura i do 34 stepena

U Sarajevu sunčano. Jutarnja temperatura oko 14, a dnevna oko 29 stepeni, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

  • Vijesti

  • 09. Sep. 2023  

  • 0

 U Bosni i Hercegovini danas je preovladavalo pretežno vedro vrijeme.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 11; Sokolac 23; Ivan Sedlo 24; Srebrenica 26; Bugojno, Sarajevo 27; Bihać, Neum, Prijedor, Tuzla 28; Banja Luka, Zvornik 29; Bijeljina, Doboj, Široki Brijeg, Zenica 30; Trebinje 31 i Mostar 32 stepena Celzijusa.

Sutra će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 19, na jugu do 24, a dnevna od 26 do 32, na jugu zemlje do 34 stepena.

U Sarajevu sunčano. Jutarnja temperatura oko 14, a dnevna oko 29 stepeni, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...