"GLEDALO SE, BRATE, SRBINE...": Ovako su političari iz RS-a čestitali Novaku Đokoviću osvajanje US Opena, Stanivuković nadmašio sebe...

Brojne čestitke Novaku Đokoviću iz bh. entiteta Republika Srpska.

  • Šareni svijet

  • 11. Sep. 2023  

  • 5

Nakon osvojene 24. grend slem titule najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji je rano jutros pobijedio Rusa Danila Medvedeva u finalu US opena, uslijedile su čestitke zvaničnika Republike Srpske. 

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik uputio je čestitku na društvenim mrežama:

- Bravo. Hvala ti za svaki poen, gem, set, meč i titulu kojom si sve Srbe učinio srećnim i ponosnim. Ovom titulom na US openu još jednom si svima dokazao da si najveći igrač koji je igrao tenis - napisao je Dodik na društvenoj mreži X

Članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitke Đokoviću.

- Najsrdačnije Vam upućujem čestitke povodom osvajanja 24. grend slem titule i pobjede na teniskom turniru US Open u Njujorku. Odličnom igrom i sjajnim umijećem još jednom ste ispisali stranice istorije tenisa i potvrdili poziciju najboljeg tenisera svijeta. Hvala Vam na veličanstvenoj pobjedi - napisala je Cvijanović na Instagramu.

Predsjednik Vlade RS Radovan Višković poručio je Đokoviću da je Republika Srpska ponosna na njega.

- Novak Đoković je dokazao da je najbolji teniser na svijetu. Čestitam mu na osvajanju 24. grend slem titule i povratak na prvo mjesto ATP liste, gdje i pripada. Republika Srpska je ponosna na njega - poručio je Višković.

Gradonačenik Banje Luke Draško Stanivuković poručio je:

-Gledalo se, brate Srbine, navijalo se i nije se spavalo!

U ime Banjaluke i svoje lično ime čestitam ti na nevjerovatnoj 24. Grend Slem tituli, poručio je Stanivuković.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...