RASPOLOŽEN ZA SELFIE: Abazović u sklopu turneje po SAD održao predavanje na Univerzitetu u New Orleansu

"Čast je bila održati predavanje studentima jednog od najprestižnijih visokoobrazovnih institucija..."

  • Regija

  • 23. Sep. 2023  23. Sep. 2023

  • 1

U sklopu američke turneje, odlazeći premijer Dritan Abazović održao je predavanje na Univerzitetu Tulon, objavio je na platformi X. 

Tehnički premijer je uz predavanje i razgovore, iskoristio priliku da  napravi i niz selfija sa zainteresovanim studentima.

"Čast je bila održati predavanje studentima jednog od najprestižnijih visokoobrazovnih institucija u svijetu - Univerzitetu Tulan u New Orleansu. Govorili smo na temu “Crna Gora od Jugoslavije do EU”, gdje smo detaljno opisali put Crne Gore od nezavisnosti do učlanjenja u NATO", naveo je Abazović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...