ČITAVA SRBIJA JOJ SE SMIJE; POSLANICA SNS-a ZAKLJUČILA: "Svi u Kini imaju Vučićevu sliku" (VIDEO)

"Next level" ulizivanja, dodvoravanja Vučiću i veličanja njegovog lika i djela...

  • Regija

  • 28. Sep. 2023  28. Sep. 2023

  • 1

Zastupnica u Skupštini Srbije Draginja Vlk, poznata po izjavama da su u Bjelorusiji izbori praznik demokratije, i da bi Aleksandar Vučić trebalo da bude doživotno predsjednik Srbije, nastavlja da briljira.

Naime, ona je na Instagramu napisala da svi u Kini znaju ko je Aleksandar Vučić i dodala da svi mi živimo u "njegovo vrijeme".

"Ono što je nekada bio Valter i Bata Živojinović u Kini, danas je predsednik Vučić. Nevjerovatna je njegova popularnost na ulicama Kine. Ne postoji običan čovjek koji ne zna gdje je Srbija i ko je Aleksandar Vučić. Ovaj snimak je nastao u Silk Marketu u Pekingu, ali je ista situacija i u taksiju, i bilo kom objektu. Ako kažete da ste iz Srbije oni izvade telefon sa slikom predsjednika Vučića i oduševljeni vam pričaju o njegovim podvizima. Ovo su situacije koje vas ostave bez teksta, ponosne što imate priliku da znate takvog lidera, živite u njegovo vrijeme i radite uz njega za bolju budućnost svoje zemlje", napisala je Draginja Vlk.

Zastupnica Vlk postavlja zaista visoke standarde što se tiče čudnih izjava. Ona će se sigurno potruditi da sljedeća izjava bude za nijansu čudnija od prethodnih, piše beogradski portal Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...