PRILIKA ZA POSAO: Lidl traži radnike u Bosni i Hercegovini

Izgradnja prvog objekta u Bijeljini je završena početkom ovog mjeseca

  • Ekonomija

  • 29. Sep. 2023  

  • 0

Lidl, renomirani njemački lanac supermarketa koji je nedavno uspješno završio izgradnju svog prvog objekta u Bosni i Hercegovini, u potrazi je za radnom snagom.

Ovaj prestižni trgovački gigant, prisutan u čak 32 zemlje širom svijeta, odlučio je raspisati oglas za posao kako bi došao do što većeg broj potencijalnih kandidata. Lidl putem svog oglasa  traži “Voditelja odjela za IT rješenja u sektoru Ljudskih resursa (m/ž)”.

Izgradnja prvog objekta u Bijeljini je završena početkom ovog mjeseca, ali potvrdne informacije o tome kada će biti otvoren još uvijek nema. Kompanija Lidl je već najavila širenje svoje prisutnosti u više gradova, a već su kupili zemljište u mnogim od njih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...