PREDAT JE KANTONALNOM TUŽILAŠTVU: Uhapšen mladić zbog saobraćajne nesreće u tuzlanskom naselju Solana

Vozac "mercedesa" je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

  • Hronika

  • 02. Okt. 2023  

  • 0

Policajci MUP-a Tuzlanskog kantona uhapsili su danas S. M. (24) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa. 

Uhapšen je zbog učestvovanja u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 21. septembra u tuzlanskom naselju Solana, saopćio je MUP TK. U toj nesreći osim S. M. koji je upravljao "mercedesom" učeetvovao je i vozač "toyote" A. D.

U zastrašujućem sudaru povrijeđeno je sedam osoba od kojih je pet primljeno na UKC Tuzla u veoma teškom stanju s višestrukim povredama.

Vozac "mercedesa" je predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

- Protiv njega će biti donesena naredba o provođenju istrage i bit će ispitan, nakon čega će postupajući tužilac odlučiti o daljim mjerama i radnjama koje će se poduzimati u odnosu na njega - saopćio je Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva TK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...