ELEGANCIJA ZA SVAKI DAN: Angelina Jolie ima besprijkoran stil, a ove modne komade doista vrijedi imati (FOTO)

S arsenalom bezvremenskih kaputa i besprijekornim luksuznim torbama, koje se nose godinama, stil Angeline Jolie postao je vrijedna inspiracija za jesenski stil odijevanja.

  • Žena

  • 03. Okt. 2023  28. Dec. 2023

  • 0

Bilo da putuje u inozemstvo, bilo da obavlja poslove u gradu u pratnji djece, baš svaki stajling Angeline Jolie izgleda neosporno besprijekorno i - što je najvažnije - odaje osjećaj lakoće koji svi možemo uključiti u svoj svakodnevni izgled.

Zavirite u Angelinin ormar i primijetit ćete da se tajna njezinih uvijek dotjeranih i besprijekornih elegantnih kombinacija svodi na nekoliko ključnih komada koji se mogu miješati, spajati i nositi uvijek iznova. Čak i kada nosi jednostavnu i potpuno crnu odjeću, ona nikada ne djeluje dosadno ili jednostavno zahvaljujući oslanjanju na brendove koji predstavljaju pomno izrađene dizajne, dodatke koji podižu svaku kombinaciju i stilske trikove otporne na greške.

Kaput koji odiše tihim luksuzom

tportal            (Foto: Profimedia) 

Od balonera savršenog za kišne dane do vune, Jolie pri ruci uvijek ima kaput vrijedan ulaganja. Ponekad su luksuzni kaputi vrhunac njezinog izgleda, tako dobri da jednostavno nema potrebe ulaziti u detalje onoga što se nalazi ispod. A brendovi koji redovito privlače Angelininu pažnju su Burberry, The Row i Max Mara.

tportal  Foto: Profimedia 

Odijela već odavno nisu rezervirana isključivo za ured - sjajan sako i krojene hlače lako se mogu kombinirati i uskladiti s ostalim komadima iz ormara. Sako dvostrukog kopčanja kombinirajte s trapericama ili dodajte prizvuk cool djevojačkog stila plisiranim hlačama s majicom bez rukava. Mogućnosti su beskrajne.

Udoban, ali ništa manje elegantan set

tportal           Foto: Profimedia 

Uvijek iznova Jolie dokazuje da udobnost i stil itekako idu ruku pod ruku. U ovom slučaju stilizira par laganih hlača širokih nogavica s odgovarajućim gornjim dijelom, a izgled završava uobičajenim dugim kaputom. Neka ovaj izgled bez puno razmišljanja postane dio vaše jesenske garderobe.

Oversized torba

tportal           Foto: Profimedia 

Podignite najjednostavnije odjevne kombinacije na višu razinu dodatkom koji privlači poglede. Angelina uvijek ima pri ruci svoje omiljene sunčane naočale te odličnu torbicu, u koju mogu stati sve bitne potrepštine, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...