KOMŠIĆ ŽESTOKO UZVRATIO AMBASADORICI IZRAELA: „Taj perverznjak koji Vas je nagovorio na ovu laž i glupost, je problem Vaše države…“

Stigao odgovor iz Sarajeva.

  • Politika

  • 11. Okt. 2023  11. Okt. 2023

  • 24

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić odgovorio je ambasadorici Izraela.

-Ambasadorica Izraela u BiH Galit Peleg: “Poštovana ambasadorice, ovo što ste Vi izgovorili, a tiče se moje izjave vezano za stav Borjane Krišto (predsjedavajuće Vijeća ministara BiH) i sve što se dešava ovih dana u Izraelu i Gazi, mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije tačno (pogledajte i poslušajte moju izjavu), već tako nešto može reći samo, ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulisana, također zlonamjerna budala!

S obzirom na to da vjerujem da Vi ipak spadate u ovu drugu kategoriju, poruka Vama je sljedeća - taj perverznjak koji Vas je nagovorio na ovu laž i glupost, jer očigledno niste ni pogledali ni poslušali moju izjavu, a kojem je novac važniji od činjenice da ga zarađuje sa sljedbenicima one politike i ideologije koja je učestvovala u holokaustu nad Vašim narodom je problem Vaše države!”, zaključio je Komšić.

Podsjetimo, ambasadorica Izraela optužila je Komšića za podršku militantima Hamasa.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...