NEŠIĆ UDARIO I NA RAMU ISAKA: "Voli da daje sebi veću važnost nego što ima"

"Ramo Isak voli da zabavlja novinare, medije", kaže Nešić

  • Politika

  • 12. Okt. 2023  

  • 1

Izjava federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka o sudskom procesu koji se vodi protiv Milorada Dodika izazvala je reakcije u bh. entitetu RS.

Podsjetimo, Isak je u razgovoru za federalnu televiziju rekao da "smo pred zakonom svi jednaki", da je i Dodik "obični građanin" te da će ukoliko bude osuđen biti zatvoren dodajući da će oni (FUP) to "završiti" ukoliko Sud BiH tako odredi.

Tu njegovu izjavu komentarisao je za RTRS ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić koji je izjavio da je Isak čelnik federalne policije i da kao takav "nema dodirnih tačaka sa hapšenjima na teritoriji RS".

"Ramo Isak voli da zabavlja novinare, medije, voli da daje sebi veću važnost nego što ima. Očigledno ne poznaje šta su njegove nadležnosti. Nikakvu nadležnost nema nad predsjednikom RS, niti može, niti hoće, niti bilo ko drugi u BiH neće hapsiti predsjednika RS", izjavio je Nešić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...