SKANDAL U ARGENTINI: Pljunuo Lionela Messija kad mu je okrenuo leđa, pogledajte kako je sve završilo...

Argentinski majstor imao je potpuno opravdani razlog obzirom da ga je Paragvajac pljunuo i to u trenutku kada mu je Messi okrenuo leđa.

  • Šareni svijet

  • 13. Okt. 2023  

  • 0

Reprezenetacija Argentine sinoć je na Monumentalu, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, savladala Paragvaj s minimalnih 1:0. Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u trećoj minuti susreta kada je Nicolas Otamendi nakon asistencije De Paula zatresao mrežu gostiju.

Leo Messi nije započeo utakmicu već je ušao u njezinom nastavku i u jednom trenutku ušao u verbalni sukob s napadačem gostujuće ekipe Sanabrijom. Argentinski majstor imao je potpuno opravdani razlog obzirom da ga je Paragvajac pljunuo i to u trenutku kada mu je Messi okrenuo leđa.

Messi na prvu nije znao šta se dogodilo, ali je za sramotan potez Paragvajca saznao nakon utakmice od suigrača što je odlučio kratko komentirati i potom posramiti Sanabriju na način da će ga zapamtiti dok je živ.

-Sanabria? Rekli su mi u svlačionici da me je netko pljunuo. Istina je da uopće ne znam tko je taj dečko. Ne želim pričati o tome jer će sve onda otići predaleko, to mi nije cilj - rekao je Messi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...