PRESJEDNIK SDS-a MILAN MILIČEVIĆ: "Cjepkanje opozicije je štetno i služi isključivo ovoj vlasti, učinićemo sve..."

"Kao predsjednik najveće opozicione partije u Republici Srpskoj imam obavezu da cijelu opoziciju, odnosno njene predsjednike okupimo..."

  • Politika

  • 13. Okt. 2023  13. Okt. 2023

  • 1

Svako cjepkanje opozicije je štetno i služi isključivo ovoj vlasti, a SDS i ja, kao njen predsjednik, učinićemo sve da okupimo stranke opozicije za jedan sto, poručio je predsjednik SDS Milan Miličević, dodajući da “još uvijek smatra da to nije uzaludno i da SDS to može”, ali da je za to potrebna volja ostalih partija koje djeluju opoziciono.

Miličević je rekao da postoje animozitet unutar ostalih stranaka opozicije u Republici Srpskoj, ali i istakao da on i SDS imaju dobre odnose sa svim istaknutim članovima opozicije, ma kojoj partiji pripadali.

"Kao predsjednik najveće opozicione partije u Republici Srpskoj imam obavezu da cijelu opoziciju, odnosno njene predsjednike okupimo, da se dogovaramo i da pokušamo na lokalnim izborima ići zajedno u najvećem broju gradova i opština u Republici Srpskoj. To će biti i priprema za nešto mnogo veće što nas čeka 2026. godine na opštim izborima", naglasio je Miličević.

On poručuje da će istrajati na tom zadatku dok god bude mogućnosti za postizanje dogovora, ali i da nema namjeru da to radi uzaludno.

"Oni međusobno, a i na različitim nivoima, imaju veoma lošu ili uopšte nemaju komunikaciju, ali i dalje ću biti uporan u tome da Srpska demokratska stranka ostane taj faktor okupljanja, ali naravno, do neke granice mogućeg. Onog momenta kada vidim da moja energija koju ulažem u to spajanje ljudi iz opozicije ne daje rezultate posvetiću se samo onom što je moj prioritetni zadatak, a to je Srpska demokratska stranka i, svakako, promjena ove vlasti i stvaranje boljeg života u Republici Srpskoj", naglasio je Miličević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...