POSLALI PORUKU: BH Fanaticosi se oglasili nakon sinoćnje bakljade na utakmici Zmajeva

Oni su u 55. minuti na teren ubacili veliki broj baklji, a tokom prekida sa tribina se čulo “Savez napolje”.

  • Sport

  • 14. Okt. 2023  

  • 1

Najvatreniji navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine, popularni BH Fanaticosi sinoćnji meč naše reprezentacije obilježili su prekidom u znak protesta protiv rada Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Oni su u 55. minuti na teren ubacili veliki broj baklji, a tokom prekida sa tribina se čulo “Savez napolje”.

Danas su se oglasili na društvenim mrežama, a poslali su snažnu poruku.

“Na račun BHF-a posljednjih sedmica i mjeseci stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo “plaćenici” i slično. Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura). Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu. BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na DJELIMA, pa koliko god bila vrijedna ili ne. Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek ZAŠUTITE. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa!”, poručili su BH Fanaticosi.

Naredni meč našu selekciju očekuje već u ponedjeljak kada će za protivnika imati selekciju Portugala. I na tom susretu očekuje se veliki broj Fanaticosa na tribinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...