VLADA FBiH IMENOVALA NOVU UPRAVU JP CESTE FBiH: U fotelje su sjeli...

Branko Bago imenovan je za direktora, Zdenko Propadalo za izvršnog direktora za održavanje, Maja Pehar za izvršnog direktora za računovodstvo i finansije, te Josip Marijanović za izvršnog direktora za pravne i opće poslove.

  • Ekonomija

  • 20. Okt. 2023  

  • 1

Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, po okončanju konkursne procedure, dala prethodnu saglasnost Nadzornom odboru Privrednog društva Ceste d.d. Mostar za donošenje odluke o imenovanju članova Uprave Društva na mandatni period od četiri godine.

Branko Bago imenovan je za direktora, Zdenko Propadalo za izvršnog direktora za održavanje, Maja Pehar za izvršnog direktora za računovodstvo i finansije, te Josip Marijanović za izvršnog direktora za pravne i opće poslove. Prethodno je data prethodna saglasnost Nadzornom odboru ovog privrednog društva za donošenje odluke o razrješenju vršioca dužnosti članova Uprave Društva, zbog isteka mandata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...