ZAISKRILO PRED KAMERAMA: Plenković se nije mogao suzdržati –„Zašto zovete ovoga…“

U tom trenutku prolazio je Plenković pa je reporterki dobacio.

  • Regija

  • 25. Okt. 2023  

  • 0

Premijer Hrvatske Andrej Plenković nakon govora popraćenog lupanjem opozicije vratio se u Sabor s potpredsjednicima Vlade. Uživo se u RTL Danas uključila reporterka Ana Mlinarić.

"Stigao je u Sabor s potpredsjednicima Vlade. Nema dileme da je oporba danas pomrsila sve njegove planove jer je i u ovom posljednjem obraćanju samo polovicu posvetio onome što smatra uspjesima Vlade. Govorio je samo HDZ-ovim zastupnicima jer je oporba izašla iz sabornice", rekla je reporterka koja je razgovarala s Nikolom Grmojom iz MOST-a i Damirom Habijanom iz HDZ-a.

"Nismo pretjerali, zastupnik Pavliček javio se za slobodni govor prije samog premijera koji je dobio riječ. Potpredsjednik Sabora Reiner je prekršio poslovnik i najmanje što može napraviti je dati ostavku. Premijer mi se trebao ispričati. Zamislite koliki je to ego kada nije mogao dopustiti 5 minuta, a onda govoriti. Trebao je samo poslušati jedan slobodni govor. On ne želi slušati zastupnike ni narod. Ovo je danas bio spontani bunt koji se ne događa samo u saboru…", poručio je Grmoja.

Na pitanje je li potpredsjednik Sabora svjesno izignorirao zastupnika Pavličeka i stavio se u funkciju člana HDZ-a, Habijan je odgovorio:

"Naravno da nije, potpuno je vidljivo. Svatko dobronamjeran vidi da u trenutku kada je potpredsjednik dao riječ predsjedniku Vlade nije bilo nikoga prijavljenog na ekranu", rekao je Habijan.

U tom trenutku prolazio je Plenković pa reporterki dobacio: "Ana, što zovete ovoga lončara", misleći pritom na Nikolu Grmoju.

"Premijer prolazi pored Vas i kaže Vam: Ana, zašto zovete tog luđaka? Pazite, on određuje medijima koga biste Vi zvali. Ja sam zastupnik hrvatskih građana, a on bi određivao tko smije govoriti, a tko ne smije. Valjda bismo samo trebali slušati njega, ovo je sramotno što rade…", rekao je Grmoja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...