POČELA NOVA NBA SEZONA: Jusuf Nurkić izvrstan u debitantskom nastupu za "Phoenix Sunse", pogledajte sjajne poteze protiv "Golden State Warriorsa"!

U pobjedničkom timu najefikasniji je bio David Booker sa 32 poena, dok je Kevin Durant ubacio 18.

  • Sport

  • 25. Okt. 2023  25. Okt. 2023

  • 0

Jusuf  Nurkić oduševio je u svom debitantskom nastupu za "Phoenix Sunse" koji su rano jutros savladali u gostima "Golden State Warriorse" sa 108-104. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je za 27 minuta koliko je bio u igri ubacio 14 poena, imao isto toliko skokova i dodao još i 3 asistencije. 

U pobjedničkom timu najefikasniji je bio David Booker sa 32 poena, dok je Kevin Durant ubacio 18.

Stepfen Curry je kod domaćina ubacio 27 poena, Klay Thompson je dodao 16, a Chris Paul 16.   

U prvoj utakmici večeri prošlogodišnji šampion NBA Lige "Denver Nuggets" savladali su "Los Angeles Lakerse" 119-107.

Nikola Jokić je nastavio gdje je stao u prošloj sezoni: bio je najbolji igrač sa ubačenih 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija. LeBron James je predvodio "Lakerse" sa ubačenih 21. poenom.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...