UZBUDLJIVO NA NBA PARKETIMA: Jusuf Nurkić izuzetno loš u porazu "Sunsa" od "Lakersa", velika noć Damiana Lillarda

U ekipi "Sunsa", koja je igrala bez Davida Bookera i Bradlea Beala, najefikasniji je bio Kevin Durant sa 39 poena.

  • Sport

  • 27. Okt. 2023  

  • 0

Košarkaši "Phoenix Sunsa" poraženi su rano jutros u gostima kod "Los Angeles Lakersa" rezultatom 100-95 iako su tokom cijele utakmice imali prednost, sve do posljednjih 90 sekundi. U finišu meča razigrali su se LeBron James i Anthony Davis, dok je najbolji igrač "Sunsa" Kevin Durant promašio nekoliko ključnih šuteva.

Jusuf Nurkić odigrao je blijedu utakmicu u dresu "Sunsa". Za 28 minuta provedenih u igri ubacio je samo 4 poena uz katastrofalan šut iz igre, imao je 9 skokova, ali i 5 izgubljenih lopti.

Kod pobjedničkog tima Davis je ubacio 28 poena, a James 21.

U ekipi "Sunsa", koja je igrala bez Davida Bookera i Bradlea Beala, najefikasniji je bio Kevin Durant sa 39 poena.

U prvoj utakmici večeri "Milwaukee Bucksi" su savladali "Philadelphia 76ers" 118-117, a igrač večeri bio je Damian Lillard koji je u prvoj utakmici u dresu "Bucksa" ubacio 39 poena. Kod "Philadelphije" najefikasniji je bio Tyrese Maxey sa 31 poenom.

(SB) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...