SAMO UDOBNO: Severina u haljini inspiriranoj jesenskim koloritom na odmoru u Maroku (FOTO)

Severina uvijek privlači pažnju svojim modnim odabirima, a na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre.

  • Žena

  • 28. Okt. 2023  28. Okt. 2023

  • 0

Severina se trenutno nalazi na odmoru u Maroku, a svoje pratitelje na društvenim mrežama časti fotografijama odjevnih kombinacija odabranih za posjetu sjeveru Afrike.

Na Instagramu je nedavno podijelila je i jedno zanimljivo street style izdanje inspirirano jesenskim koloritom, a kojom je dominirala maksi haljina.

Točnija, odabrala je kimono-haljinu s kariranim uzorkom koja se veže u struku poput ovog tradicionalnog odjevnog predmeta iz Japana.

Riječ je o rasprodanom modelu haljine s potpisom danske dizajnerice Malene Birger čiji je dizajn okrenut modernoj ženi boemskog stila.

Uz kimono-haljinu hrvatska pjevačica nosila je jedne od najpoželjnijih natikača među trendsetericama - kožnati model Oran u tamnosmeđoj boji modne kuće Hermes.

Izdanje je zaokružila tamnocrvenom YLS torbicom i s nekoliko decentnih komada nakita, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...