UZBUDLJIVA NOĆ NA NBA PARKETIMA: Jusuf Nurkić solidan u trijumfu „Sunsa“, Garza pobjedu „Minnesote“ gledao sa klupe...

Ponovo je najefikasniji kod „Sunsa“ bio Kevin Durant sa 26 poena. Kod gostujućeg tima najefikasniji je bio Lauri Markkanen sa 19 poena.  

  • Sport

  • 29. Okt. 2023  

  • 0

Košarkaši „Phoenix Sunsa“ savladali su rano jutros na svom parketu ekipu „Utah Jazza“ sa 126-104. Domaćini su od početka gradili prednost koja je tokom treće četvrtine bila veća od trideset poena. Jusuf Nurkić je bio solidan, za 23 minuta igre ubacio je 10 poena, imao 7 skokova i 6 asitencija.

Ponovo je najefikasniji kod „Sunsa“ bio Kevin Durant sa 26 poena. Kod gostujućeg tima najefikasniji je bio Lauri Markkanen sa 19 poena.  

Košarkaši „Minnesota Timberwolvesa“ bili su bolji od „Miami Heata“ i uvjerljivo pobijedili sa  106-96. Najefikasniji je bio Naz Reid sa 25 poena, dok naš reprezentativac Luka Garza nije ulazio u igu.

Rezultati ostalih sinoć odigranih utakmica:

Chicago Bulls-Detroit Pistons: 102-118,

New York Knicks-New Orleans Pelicans: 87-96

Memphis Grizlies-Washington Wizards: 106-103

Indiana Pacers-Clevland Cavaliers: 125-113

Philadelphia 76ers-Toronto Raptors: 114-107

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...