NIKO NE ŽELI VJEROVATI U TO: Zvijezda "Prijatelja" sumnja da je ovo bio uzrok smrti Matthewa Perryja...

Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

  • Show

  • 30. Okt. 2023  

  • 0

Glumica Lisa Kudrow, koja je najpoznatija kao Phoebe iz serije "Prijatelji", smatra da je mogući uzrok smrti njezinog kolege Matthewa Perryja djelovanje lijekova koje je uzimao, kazao je izvor za Daily Mail.

"Iako niko ne želi vjerovati da su uzrok smrti lijekovi - prepisani ili ne, naravno da im se svima to mota po glavama", tvrdi izvor blizak Kudrow.

"Smatraju da je uzeo nešto što nije dobro reagiralo u kombinaciji s toplom vodom", dodao je izvor, koji navodi i kako je Kudrow izjavila kako niko od glavnih zvijezda "Prijatelja" ne može vjerovati da je Perry mrtav, a navodno razmišlja i o udomljavanju njegova psa.

Tačan uzrok Perryjeve smrti još nije poznat, no glumac je u prošlosti otvoreno govorio o svojim ovisnostima o alkoholu i opijatima, ali je u posljednjim intervjuima tvrdio da je čist.

Iz policije su za strane medije izvijestili kako su u njegovu domu pronađeni samo lijekovi prepisani receptom, a nedopuštenih supstancija nije bilo.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i danas vrlo popularna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...