IMA TONA, NEMA SLIKE: Vučić u programu uživo pritisnuo krivo dugme, pa upitao režiju –„Ima neki problem…“

„Tu nema laži, nema prevare, brojevi ne mogu da lažu“, rekao je on.

  • Regija

  • 31. Okt. 2023  31. Okt. 2023

  • 1

Tokom sinoć emitirane emisije "Ćirilica" na TV Happy predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je dok je pisao po tabli i pričao o silnim "ekonomskim uspjesima", zastao i upitao nekog u studiju da li postoji neki problem.

Vučić je i ovaj put donio pametnu tablu u studio TV Happy i ponovo je po njoj pisao o „razlikama tokom vlasti SNS-a i u periodu prije dolaska ove stranke na vlast“, tvrdeći da je SNS „sagradio 147 bolnica, a bivši režim ni jednu, uz to je upoređivao puteve, pruge, zaposlenost, plate i penzije“.

„Tu nema laži, nema prevare, brojevi ne mogu da lažu“, rekao je on.

U silnom zanosu, dok je pričao i pisao po tabli o kilometrima pruga, deviznim rezervama, platama i penzijama, Vučić je pritisnuo na tabli pogrešnu tipku nakon koje je sve što je napisao nestalo.

Zastao je i iznenađeno, zamuckujući, pogledao ka kamerama.

„Kada se to… Kada… Da li ima neki problem ili“, upitao je Vučić nekog u studiju.

„Da se niko ne naljuti to je zato što ljudi misle da je moguće da budete potpuno koncentrisani da možete svaku sitnicu da zapamtite, ali nije moguće, kako ja da to objasnim nekome“, dodao je on nakon toga.

Zatim je, nakon kratke pauze, nastavio pričati o vlastitim „veličanstvenim uspjesima“ u prethodim mandatima.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...